Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Petreceți alături de Călin Crișan și Luminița Pușcaș

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
5,868 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Soliștii Călin Crișan și Luminița Pușcaș cântă împreună de peste zece ani și sunt foarte îndrăgiți de fanii muzicii populare. În acest videoclip, îi puteți asculta cu melodia “Turnați vinul în pahare”, un cântec de petrecere și voie bună.

  De-a lungul carierei, cei doi soliști bănățeni au avut numeroase colaborări și au lansat multe melodii apreciate de fani: “Te iubesc numai pe tine”, ”Sunt șofer pe camion”, “Din dragoste pentru tine”, ”De zece ani împreună”.

Publicitate

loading...

  Multe dintre cântecele interpretate în duet au primit un număr mare de aprecieri pe site-urile de socializare: ”Ești rea de gură, muiere”, “Am o mândră și mi-i dragă”, “Bună seara, sora mea”, “Drumu-i lung și vântul bate”, “M-a împins, Doamne, păcatu’”.

 Călin Crișan a mai cântat în duet cu solista de folclor Mihaela Belciu: “Iubirea mea cu chip de zână”, ”Te iubesc și te ador”, “Hai, toți românii sus”, melodii pe care le puteți asculta pe Youtube sau pe alte site-uri de muzică populară și de petrecere.

  Luminița Pușcaș a cântat în duet îndeosebi cu solistul Simi Deac, dar și cu Mihaela Belciu, Ionuț, Florin Crișan, Alex de la Orăștie.

Publicitate

Comenteaza

RSS
Positive SSL