Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Paul Ananie - Veselie cu ananie - E-neatza.ro

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
3,054 Vizionari

Publicitate

Descriere

Lumea muzicii populare românești este asemeni unui loc magic, unde artiștii de toate vârstele și din toate timpurile, ne-au făcut părtași la dragostea și dăruirea lor față de tezaurul popular românec, încântându-ne mereu cu talentul lor, cu melodii vechi sau noi și prezență scenică.
Unii artiști, s-au retras și au lăsat loc de cinste artiștilor tineri și foarte tineri, care apar din toate zonele țării și ne bucură cu faptul că nu abandonează rădăcinile folclorului și ale obiceiurilor pur românești.
Un tânăr artist, de pe plaiurile Maramureșului, a ales să cânte încă de când era mic, sau cocon, cum se spune în zonă și este mândru că poate duce mai departe tradițiile și cântecul maramureșean.
Paul Ananie s-a născut în comuna Vadu Izei, comună “lipită” de Sighetu Marmației, dar educația primară și liceală și-a desăvârșit-o la Sighet, absolvind Liceul Pedagogic „Regele Ferdinand”. Și-a continuat studiile la București (Facultatea de Litere,

specializarea Studii culturale – Etnologie), unde s-a și stabilit. Paul Ananie, mai realizează printre altele și emisiuni la televiziunea Patriarhiei Române – Trinitas TV. Printre cei câțiva maeștri ai folclorului care i-au influențat cariera ar fi Alexandru Pugna, Sofia Vicoveanca, Sorin Filip. Paul crede cu sinceritate că adevăratul succes se măsoară în aprecierea publicului, care pentru el, este cel mai important.
Paul cântă la evenimentele zonei maramureșene, în București, dar și la evenimente private, unde mereu se duce cu mare, mare drag, deoarece tare îi place să fie printre oameni și să îi veselească.
 Colajul de melodii „Veselie cu Ananie” este un colaj plin de melodii de joc și de voie bună, care ar bucura orice român.

Comenteaza

RSS
Positive SSL