Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Paul Ananie, Nicu Mâță, Gabriel Dumitru - Peste Prut, la răsărit

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
5,175 Vizionari

Publicitate

Descriere

Tânărul interpret Paul Daniel Ananie, în vârstă de numai 25 de ani, provine din zona Maramureșului și este câștigător al Marelui Trofeu la Festivalul Național de Folclor desfășurat la Constanța. Dorind să-și exploreze și mai mult vocea, a urmat cursurile Facultății de Litere de la Universitatea București, secția etnologie. Printre pasiune sale se numără călătoriile, muzica, timpul petrecut alături de prieteni și oamenii pe care îi iubește. Fără muzică, artistul simte că trăiește într-o lume ștearsă, fadă.
Nicu Mâță este un interpret de muzică populară, ce a fost descoperit de marele dirijor Nicolae Botgros. Provine dintr-o familie de muzicieni din satul Năvârneț. În anul

Publicitate

2009 a participat la Festivalul Concurs “Nicolae Sulac”, de unde a plecat cu Marele Premiu. După acest fericit eveniment a început colaborarea cu Orchestra “Lăutarii” din Chișinău”, condusă de dirijorul Nicolae Botgros. Printre premiile câștigate de Nicu Mâță se mai numără și Marele Premiu la Festivalul “Ponoare, Ponoare”. În acea perioadă a început o frumoasă colaborare cu Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian. Debutul în televiziune l-a cunoscut odată cu participarea la emisiunea “Cântec și poveste” difuzată pe postul TVR și moderată de interpreta Sofia Vicoveanca. Repertoriul artistului cuprinde cântece din zona Moldovei.

Publicitate

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL