Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Paul Ananie - ALBUM ”Din Maramureșul meu drag”

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,373 Vizionari

Publicitate

Descriere

„M-am născut în leagănul Maramureşului Istoric şi am crescut respirând tradiţia lui. Aşa că, inevitabil a fost să îmi urmez soarta, şi primul meu contact direct cu muzica populară să fie încă de când eram cocon de grădiniţă, când am cântat „După pui de Moroşan” şi am luat marele premiu.” – Paul Ananie
Paul Ananie este un artist de pe plaiuri maramureșene, care la doar 23 de ani, se poate mândri cu o activitate deosebit de bogată în folclorul românesc: a realizat sau a prezentat o serie de emisiuni folclorice la diferite posturi de radio,  a fost prezentator pentru: Reuniunea Națională a Tinerilor Ortodocși în 2014, Spectacol Aniversar ”Junii Sibiului– 70 de ani” Viena, 2014, Spectacolul Uniunii Artiștilor Interpreți de Folclor Muzical din România – ”Suflet de român” , 2013.


Paul Ananie s-a născut în comuna Vadu Izei Maramures. În anul 2015, a absolvit  studiile la Universitatea din Bucureşti, iar în prezent este artist și moderator la diferite emisiuni la Trinitas TV. În 2014 și-a lansat primul album și de curând a participat la Sibiu la Festivalul Național de Folclor “Lucreția Ciobanu”. Paul a participat la doar  11 ani  la preselectia concursului “Muguri de Tezaur”, unde a trecut de preselecție și a devenit unul din mugurii de tezaur românești, de care ne bucurăm ori de câte ori avem ocazia.
Recomandăm cu mare drag albumul „Din Maramureșul meu drag”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL