Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Panoul de bord la Mercedes Actros E6 1842

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
3,821 Vizionari

Publicitate

Descriere

Panoul de bord la un autocamion tip Mercedes Actros E6 1842 este prezentat amănunțit în acest videoclip.
Autovehiculul este dotat cu sistem de climatizare (care poate fi setat digital clad/rece) și cu sirocco (sistemul de încălzire pentru cabină) care de multe ori este folosit în nopțile friguroase pentru a preveni răcirea habitaclului.
În dotare mai este prevăzut și dispozitivul de acționare pentru recircularea aerului în cabină.
Alte butoane sunt pentru dezaburirea parbrizului, pentru regenerarea filtrului de particule și pentru ventilație simplă fără utilizarea sistemului climatronic.
La bordul autovehiculului sunt montate două prize de curent electric, una la 24 V (tensiunea instalației electrice auto) iar alta cu rol de convertor, de la 24 V la 12 V.
Dacă un șofer dorește oprirea sistemul sonor de avertizare la mersul înapoi, o poate face prin acționarea unui alt buton.
În privința acționării din habitaclu asupra diferențialului, există posibilitatea unei comenzi de blocare a sateliților și atunci se obține o tracțiune integrală, nu numai a roților din spate.
Există și un buton care poate fi apăsat pentru situații dificile de împotmolire, iar efectul este acționarea în forță a diferențialului.
Motorul unui asemenea tip de autovehicul se pornește de la un buton (demaror) dar cheia trebuie introdusă în contactul electric pentru a acționa electromotorul.
Pe mânerele tapițeriilor de uși se află butoane de acționare a geamurilor și de dezghețare a oglinzilor retrovizoare pe timp de iarnă,iar volanul este multifuncțional, cu posibilitatea de reglare pe verticală a coloanei (sus/jos) și de înclinare spre bord sau spre conducătorul auto.

Comenteaza

RSS
Positive SSL