Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Olguța Berbec - Vezi măi lume, tu, cum ești

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
178,451 Vizionari

Publicitate

Descriere

 O altă piesă a Olguței Berbec în colaborare cu Orchestra Națională „Lăutarii” din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, se numește “Vezi măi lume, tu cum ești”.

 Cântăreața mehedințeană este căsătorită cu bănățeanul Remus Novac (saxofonist) și au împreună o fetiță pe nume Cezara, în vârstă de un an.

 După albumul din 2016 care păstrează linia folclorului din regiunile Mehedinți și Gorj, Olguța Berbec și soțul ei (care are un grup instrumental propriu) au conceput un nou proiect, cu piese din folclor cântate în stilul etno-jazz. Deși interpretarea este una aparte, succesul nu a întârziat să apară.

 Videoclipurile au fost postate pe canalul Youtube, iar unele dintre ele au strâns aproape 500.000 vizualizări. Este vorba despre o melodie din repertoriul Fraților Petreuș și încă una din Republica Moldova, pe versurile poetului Grigore Vieru.

  Anterior acestor înregistrări, Olguța Berbec a mai avut un succes cu videoclipul  „Iubește, inimă, și iartă”, în regia lui Oleg Butnaru de la Chișinău. Colaborarea cu acest regizor continuă și în prezent, pentru lansarea unui videoclip în toamna anului 2017.

  Este vorba despre o melodie populară, compoziție proprie, la care solista lucrează alături de formația soțului ei.Comenteaza

RSS
Positive SSL