Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Olguța Berbec - Tatăl meu cu suflet bun

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
42,784 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Olguța Berbec face parte din generația tânără de muzică populară din Oltenia și este, în prezent, solistă la Ansamblul Artistic Profesionist "Doina Gorjului" din Târgu-Jiu.

 În anul 2000, cântă pentru prima oară muzică populară alături de grupul folcloric “Liliacul” din Baia de Aramă, sub îndrumarea Elenei Mimiș-Trancă. Aici, se remarcă alături de copiii din Mehedinți în concertele de sărbători.

 Spune despre sine că este o fire sensibilă, receptivă la frumos, un om care crede în simplitate, și nu a uitat să respecte tradițiile locului în care s-a născut, dorindu-și ca această autenticitate să se regasească în cântecele sale.

 Din 2010, se specializează în etnografie și folclor la Universitatea Spiru Haret din București. Apoi, își începe activitatea în televiziune, la Antena 1, unde produce emisiunea “Folclor, folclor”.

  Videoclipul melodiei Tatăl meu cu suflet bun este încărcat pe canalul youtube “GS Music Official Muzica ta e la noi!. Aici găsiți pagina oficială a casei de discuri cu același nume care își propune să promoveze muzica populară de calitate din Oltenia.

 Pe acest canal puteți asculta și alți artiști consacrați din aceeași zonă folclorică: Sanda Argint, Camelia Balmău, Cristian Bănățeanu, Valentin Sanfira sau Roberta Crintea.

Comenteaza

RSS
Positive SSL