Muzica populara - e-neatza.ro

Olguţa Berbec şi Valentin Sanfira – Ţaţă, ţi-aş pupa guriţa!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
117,688 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Olguţa Berbec este un nume important din zona Olteniei. S-a născut în Mehedinţi şi a trăit printre oameni iubitori de folclor şi păstrători ai tradiţiilor şi portului popular. A debutat în muzica populară începând cu anul 2000, cântând in cadrul grupului “Liliacul” din localitatea natală, mai ales la spectacolele organizate cu ocazia sărbătorilor. Timp de 3 ani a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu – secţia canto muzică populară, apoi a devenit licenţiată a Facultăţii de Ştiinţe Economice – Universitatea “Constantin Brâncusi” din acelaşi oraş, studiile finalizându-se cu un master în etnografie şi folclor, obţinut în anul 2008 la Universitatea Spiru Haret din

Bucureşti. Primul album a fost lansat în anul 2007 şi intitulat “Floare pe munte crescui”. Doi ani mai târziu are loc lansarea celui de-al doilea, “Florile de mac poartă noroc”. Între anii 2005 şi 2007 a fost membră a Ansamblului Folcloric Maria Lătăreţu. În 2008, în cadrul Festivalului de romanţe   “Crizantema de aur” din Târgovişte, obţine cele 4 mari premii oferite de organizatori.

 Valentin Sanfira este un talentat interpret de muzică populară, cunoscut atât de la televizor, cât şi datorită spectacolelor numeroase din întreaga ţară. În această piesă ne prezintă o colaborare de excepţie cu Olguţa Berbec, vocile celor doi completându-se reciproc.

Comenteaza

RSS
Positive SSL