Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Olguta Berbec - Pe carari de mult uitate

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
58,072 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Renumita solistă de muzică populară mehedințeană și gorjenească, Olguța Berbec, rămâne devotată cântecului din aceste regiuni învecinate și păstrează originalitatea în toate piesele pe care le interpretează.

 Melodia “Pe cărări demult uitate” se referă la o tânără și un tânăr care s-au întâlnit și s-au îndrăgostit unul de celălalt după o perioadă de căutări fără noroc.

 În realitate este vorba chiar despre solista Olguța Berbec și despre saxofonistul Remus Novac (care apare de asemenea în videoclip).Cei doi artiști s-au cunoscut întâmplător  la o nuntă și de atunci destinele lor s-au unit.

 Remus conducea formația instrumentală “Timișul” iar Olguța a fost invitată să cânte.S-au plcăut de la prima vedere, și-au dezvoltat relația și au ajuns la părerea că trebuie să fie împreună ca soț și soție.

În anul 2016, au urmat cununia civilă la Vâlcea alături de prieteni și colegi de scenă, apoi cununia religioasă și o nuntă mare la Timișoara.

 Olguța Berbec este mehedințeancă din Baia de Aramă, iar Remus Novac este bănățean născut la Timișoara și crescut în localitatea de graniță, Deta.

 Cei doi soți au pasiuni comune: călătoriile, forografia și bineînțeles, muzica populară.De curând ei au compus unele piese etno-jazz și le-au lansat pe piață având un mare succes la public.

Comenteaza

RSS
Positive SSL