Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Olguța Berbec - Lăsai casa și părinții

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
30,023 Vizionari

Publicitate

Descriere

 În anul 2012, solista de muzică populară Olguța Berbec a înregistrat piesele de pe  albumul “De la Gorj la Mehedinți”. Aici, acompaniamentul este realizat de Orchestra “Lăutarii” din Chișinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros.

 Melodia “Lăsai casa și părinții” face parte din acest album și vorbește despre o perioadă în care interpreta a plecat de pe meleagurile natale pentru a studia muzica populară la Târgu Jiu.

 În prezent, este membră a Ansamblului Artistic “Doina Gorjului”, alături de alți soliști renumiți. Olguța Berbec are în repertoriul actual atât cântece mehedințene, cât și multe melodii cu specific gorjenesc.

 Cele 17 melodii de pe albumul “De la Gorj la Mehedinți” sunt: "De pe valea cu conace", "De la Gorj la Mehedinți", "Azi las în urmă ce-am iubit", "Danț", "Anicuța de la munte", "Te iubesc, nană, pe tine", "Cin’ nu știe dragoste", "M-am jurat și iar mă jur", "Mă iubește, puiul meu", "Mă-ntreabă frunza de tei", "Of, dor, neică mor", "Hai cu nana, hai la joc", "M-aș duce și iar m-aș duce", "Fir-ar naibii de iubit", "Cine n-o iubit, nu crede", "Te-ai dus puiule, te-ai dus". 

Comenteaza

RSS
Positive SSL