Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Olguta Berbec - Eu imi stiu in lume locul

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
139,627 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Melodia “Eu imi stiu in lume locul” este interpretată de cântăreața Olguța Berbec care provine de pe meleaguri mehedințene.

  Solista a avut pasiunea pemtru muzica populară încă din copilărie.În anul 2000 a intrat în grupul folcloric “Liliacul”, sub atenta supraveghere a doamnei Elena Mimiș Trancă și a participat la primele spectacole din cariera ei.

 A urmat cursurile Școlii Populare de Artă din Tg. Jiu sub indrumarea doamnei profesoare Emilia Drăgotoiu Nanu, unde și-a format stilul interpretativ și deprins tehnica interpretării.

 În continuare a participat la festivaluri de folclor si concursuri în România și a obținut peste douăsprezece premii importante, dintre care: Premiului I la Festivalul – Concurs National al interpretilor cântecului popular românescMaria Tanase din Craiova (în anul 2005), un festival care a contat foarte mult pentru lansarea sa în cariera profesională.

 Primul ei album album, “Floare pe munte crescui” a apărut în 2007 în perioada în care a devenit solistă profesionistă a Ansamblului Artistic “Doina Gorjului” din Tg.Jiu.

 Din discografia Olguței Berbec mai fac parte albumele: “Florile de mac” realizat cu acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, Dirijor Aurel Blondea, „ De la Gorj la Mehedinti” realizat acompaniamentul Orchestrei “Lautarii din Chișinau”, Dirijor Nicolae Botgros.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL