Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Olguta Berbec colaj album " De la Gorj in Mehedinti "

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
4,609 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Olguța Berbec face parte din noua generație de interpreți din zona folclorică Mehedinți. Olguța Berbec are propriul său stil și o voce inconfundabilă. Abordează un stil muzical antrenant, cântă atât melodii care transmit un mesaj, cât și melodii de voie bună.

O constantă a melodiei de față o reprezintă prezența în natură a Olguței Berbec. Vocea cristalină a artistei, jocul de scenă recomandă melodia pentru a fi ascultat la orice fel de petrecere, fie ea în intimitatea locuinței, la un local sau în aer liber.

Olguța Berbec transmite, în această melodie, un mesaj de dragoste. Când Olguța Berbec cântă despre despre iubitul pe care nu reușește să îl cucerească, îndrăgita cântăreață de muzică populară îl face parcă peascultător să trăiască povestea de dragoste cântată, alături de ea. ”Puiul meu nu-ți fie teamă că nu iau vorbele-n seamă, noi avem un jurământ să nu ne lăsăm nicicând” sunt versuri care arată trăinicia sentimentelor de iubire și sinceritatea sentimentelor dintre iubită și iubitul ei.

Melodia beneficiază de îmbinarea dintre grafică, imagine și sunet, toate sincronizându-se perfect cu vocea inconfundabilă a artistei.

Olguța Berbec este filmată plimbându-se în mijlocul grupului de dansatori. Ea cântă dragostea folosind elemente specifice, precum ochii care plâng interdicția mamei ca fata să-și întâlnească iubitul, ceea ce arată conflictul între generații, reproșându-i mamei că și ea a iubit în tinerețe, așa că ar trebui să o înțeleagă pe fiica sa, ajunsă la vârsta cunoașterii iubirii.

Olguța Berbec este o artistă completă cu un stil și o voce inconfundabile.

Comenteaza

RSS
Positive SSL