Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Olguta Berbec - Au mai nana puisor

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
3,998 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interpreta de muzică populară Olguța Berbec cântă o melodie dedicată dragostei femeii pentru un bărbat, Au măi nană puișor. Dragostea este un sentiment aparte care nu poate fi înțeles decât dacă este trăit. Interpreta de muzică populară Olguța Berbec uimește prin polivalența repretoriului, manierei de interpretare și prin tonalitatea, expresivitatea vocii sale.

Melodia interpretată cu mesaj este una din calitățile sale excepționale care o fac să fie iubită și apreciată de publicul larg. Este vorba despre un bărvat renumit pentru numărul iubitelor, dar care în cele din urmă ”s-a căpătuit”, adică s-a căsătorit.Actuala soție nu vrea ca iubitul ei să fie împărțit cu altele, de aceea , fostele iubite nu au decât să ”moară de dor”. ”Ai iubit cât ai iubit, acum te-ai căpătuit” este versul central al melodiei. Bărbatul trebuie acum să își iubească soția fiindcă mândrelor le-a fost scurt norocul.

Interpreta de muzică populară Olguța Berbec este o promotoare a cântecului mehedințean, o mostră excepțională de talent din Oltenia.

Interpreta de muzică populară Olguța Berbec este o artistă deosebită cu un repertoriu bogat și ales, care este iubită, respectată,adorată de către publicul larg, atât dinm țară, cât și din străinătate.

Interpreta de muzică populară Olguța Berbec are un joc de scenă și o voce inconfundabile, care îi demonstrează talentul deosebit, iar melodia de față este una din cele mai reușite interpretări ale îndrăgitei cântărețe.

Interpreta de muzică populară Olguța Berbec a reușit să arate că dragostea este un sentiment care îi pedepsește pe cei care nu înțelegă să o trăiască în respect și demnitate.

Comenteaza

RSS
Positive SSL