Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Olguţa Berbec - Asta-i viaţa, asta-i lumea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
177,038 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Solista de folclor Olguța Berbec este originară din județul Mehedinți dar interpretează și melodii cu influențe din zona de nord a Olteniei.
 O vedem și o ascultăm în acest videoclip cu o piesa veselă, bine ritmată, cu titlul “Asta-i viața, asta-i lumea”. Cântăreața are o activitate artistică de peste optsprezece ani de când a început să cânte în cadrul grupului folcloric “Liliacul” din localitatea Baia de Aramă.
 A susținut multe spectacole în țară și în străinătate.A devenit membră a ansamblului folcloric “Maria Lătărețu” al Școlii Populare de Artă din Tg.Jiu apoi a cântat cu ansamblul “Doina Gorjului” și a căpătat experiență ca solistă de folclor.

 Primul album muzical al solistei Olguța Berbec,se intitulează “Floare pe munte crescui“.A mai colaborat cu Orchestra Radiodifuziunii Române și a realizat albumul "Florile de mac poartă noroc".
 Un alt album de succes este “De la Gorj la Mehedinți“, cu acompaniamentul orchestrei “ Lăutarii” din Chișinău (Republica Moldova) conduse de maestrul Nicolae Botgros.
 Solista a cântat și romanțe, pe scena festivalului “Crizantema de aur” de la Târgoviște unde a obținut un premiu pentru interpretare.
 Din repertoriul Olguței Berbec fac parte și melodii gorjenești care diversifică paleta de cântece populare cu specific regional.

Comenteaza

RSS
Positive SSL