Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

OLGA CIOLACU - " Ba n-ai una, ba n-ai alta "

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,190 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interpreta de muzică popular Olga Ciolacu este una din cele mai cunoscute interprete de muzică populară din zona folclorică a Moldovei. ”Ba n-ai una, ba n-ai alta” este o melodie care tratează ideea că omul în viață este nemulțumit cu tot ceea ce are și mereu vrea câte ceva.

Melodia are un mesaj puternic, spus cu un ”dulce grai moldovinesc” și pe un ton ușor umoristic, acela că nu este sărac cel ce nu are tot ce îi trebuie, este sărac acela care are ”pofta mare”.

Melodia descrie mesajul că averile nu-l însoțesc pe lumea cealaltă pe omul care le-a realizat, fiindcă omul este exclusiv ”lut” și nu ia nimic cu el pe lumea cealaltă.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Olga Ciolacu poartă cu mândrie portul popular moldovenesc. Videoclipul este filmat în condiții excepționale, într-o curte tradițională, artista Olga Ciolacu cântând în pridvorul casei.

Melodia este în mod clar, o melodie de petrecere, dar este și un cântec folcloric cu mesaj clar.

Interpreta de muzică populară Olga Cioacu are și un joc de scenă bine definit, cu amprentă personal, ceea ce o face să fie original în interpretare și să aibă nișa ei de public.

Melodia poate fi ascultată la petreceri sau în initimitatea căminului, sau cu prietenii la o cană cu vin, fiindcă omul când este fericit trebuie să nu uite că trebuie să-și pună ordine în viață.

Deși a atins maturitatea artistică, interpreta de muzică populară Olga Cioacu abordează fiecare melodie interpretată cu elan și vigoare tinerească, fapt care o face foarte iubită de fani.

Comenteaza

RSS
Positive SSL