Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Oana Radu feat. Eli - Mă minţeai (Official Single)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Hip-hop/rap
1,090 Vizionari

Publicitate

Descriere

Melodia de mai sus este o colaborare recentă (27 martie 2017) dintre doi artiști tineri: românca Oana Radu (lansată la "Vocea României") și Ellison Kyoung-jae Kim (cu numele de scenă Eli), un solist și actor koreano-american.

Genul în care poate fi inclus cântecul este pop, cu influențe rapp, ceea ce atrage destul de mult publicul, mai ales pe cel tânăr.

Noul single "Mă mințeai" apare sub egida Cat Music, una dintre cele mai importante case producatoare de muzică din România, promovând artiști consacrați la noi, precum: 3rei Sud Est, Voltaj, BUG Mafia, Smiley ori Mandinga.

Oana Radu a colaborat deja cu mai mulți artiști străini, dintre care rețin atenția Dr. Mako și Pacha Man (în lansarea melodiei "Dragostea-i nebună"), iar în 2014 înregistrează un succes imens cu hitul "Tu", realizat în colaborare cu Dr. Mako și Eli.

Ambii artiști, atât Oana, cât și Eli au început să câștige teren pe scena muzicală, prin performarea într-o trupă live, ambii având o activitate destul de productivă, atât în concerte (Oana se ocupă și de o școală de muzică, numită "Start în muzică"), precum și în show-uri televizate (este cazul lui Eli, care a participat la câteva schimburi interculturale încurajate de emisiunea "Hong Kong special").

Publicul-țintă al noului single - "Mă mințeai" - este alcătuit din toate acele persoane care au suferit într-o relație, din cauza minciunilor partenerului/partenerei. Acest lucru este subliniat de Oana însăși, într-una dintre postările sale pe facebook, prin două întrebări retorice simple: "Putem trece peste faptul că am fost mințiți? Voi ați ierta minciuna?"

Comenteaza

RSS
Positive SSL