Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Oana Font - Unde-s bărbații de-odată?

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,219 Vizionari

Publicitate

Descriere

Vremurile în care trăim se schimbă, iar asta o vedem zilnic. În online, în viața reală, majoritatea bărbaților și-au schimbat stilul vestimentar, stilul de viață. Așa cum declară chiar solista, melodia este o "satiră trăită și adaptată în prezent".

Adevărată maramureșancă, Oana Font știe să combine frumusețea cu talentul, iar asta putem vedea la fiecare apariție a sa. Provine din Maramureșul istoric, unde tradițiile sunt respectate cu sfințenie. Acel tărâm de basm, pe care cu toții visăm să-l vizităm măcar o dată.

Muzica i-a fost călăuză încă din copilărie. La vârsta de doar 6 ani, micuța ce avea să devină o legendă și o reprezentantă de seamă a noului val al muzicii populare, a început să participe la diverse spectacole, făcându-se remarcată prin calitățile sale deosebite. Pentru că își dorea mai mult, își dorea să exceleze în ceea ce face, a urmat cursurile la Școala Populară de Artă Liviu Borlan din Baia Mare, iar în 2012 a absolvit. Deși au fost numeroase concursuri la care a participat, cel cu care se mândrește cel mai mult este concursul "Moștenitorii".

Deoarece consideră că este esențial pentru un artist să fie conștient de ceea ce transmite ascultătorilor, în prezent urmează cursurile Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyiai din Cluj-Napoca.

Comenteaza

RSS
Positive SSL