Muzica populara - e-neatza.ro

Oana Font - Dulce-i drumu’ cătră casă

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
732 Vizionari

Publicitate

Descriere

„Strunele ceterii își cheamă înapoi copiii plecați printre străini…

De muncit, putem munci oriunde, însă amintirile care ne rămân vii în suflete sunt cele create acasă. Vă dăruiesc o melodie de străinătate redată în stilul meu.” – iată ce a declarat frumoasa artistă maramureșancă, Oana Cristina Font.

O melodie pentru românii plecați în străinătate, ce „țin piept” zi de zi provocărilor necunoscutului. Pentru ca acest proiect să iasă perfect, solista a colaborat cu Gabriel Borinceanu și Mărioara Puiu Rusului pentru text, Flaviu Dan pentru vioară, Ionuț Lucian pentru sunet și mixaj, Andrei Vrăsmaș pentru imagine.

Oana Cristina Font provine tocmai din zona Maramureșului istoric, acel tărâm de basm pe care cu toții visăm să îl vizităm măcar o dată în viață. Copilăria și-a petrecut-o cântând și a fost întotdeauna înconjurată de o familie iubitoare, ce au avut grijă să cultive dragostea față de tradiții și folclor și în sufletul Oanei. În 2012 a devenit absolventă a Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan”, apoi au început participările la diferite concursuri. De menționat este că artista mai participase la spectacole încă de la vârsta de 6 ani. Cel mai important eveniment la care a participat a fost festivalul „Moștenitorii”. Deoarece este de părere că trebuie să știe cum să transmită fanilor un mesaj prin fiecare piesă, solista a studiat la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității Babeș – Bolyai din Cluj – Napoca. O universitate care își merită pe deplin locul în topul universităților din lume.

Comenteaza

RSS
Positive SSL