Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Oana Font - Acasă îi Crăciunu' Sfânt

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
3,271 Vizionari

Publicitate

Descriere

Oana Font, vine din zona minunată a Maramureșului, dintr-o familie de păstrători de tradiții, care iubesc folclorul şi reprezintă zona Maramureşului istoric, unde glasul pământului, tradițiile și obiceiurile sunt ceva firesc, iar copiii învață să le prețuiască încă de mici.

A iubit foclorul din copilărie, iar de la vârsta de 6 ani a început să participe la spectacole, dar pe măsură ce anii au trecut, oana conștientiza că pe lângă talent, era nevoie și de muncă foarte multă și constantă,
astfel că în anul 2012 a absolvit Şcoala Populară de Artă Liviu Borlan, din Baia Mare.

Au fost multe concursuri la care am participat, însă cel care mi-a marcat cariera a fost concursul Moştenitorii, realizat de echipa Tezaurului Folcloric, în colaborare cu Ansamblul Naţional Folcloric Transilvania”, spune tânăra. Oana este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, departamentul de Comunicare şi PR - Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Este de părere că pe lângă talent, un artist trebuie să fie un bun comunicator”, spune Oana într-un interviu.

Oana consideră că moştenirea spirituală pe care ne-au oferit-o strămoşii noştri merită celebrată şi perpetuată chiar şi prin acte artistice, de aceea, prin tot ceea ce ea face, reînvieritualuri, obiceiuri și tradiții străvechi, în dorința de a ni le dărui spre păstrare și memorie a timpurilor de odinioară.

Oana este o interpretă recunoscută și foarte îndrăgită de români, motiv pentru care, haideți de să îi deschidem porțile și ușile și să o întâmpinăm cum se cuvine cu colindul ei, lansa numa proaspăt în 2019 „Acasă îi Crăciunul Sfânt”.
Primiți dară cu colindul? Primim, primim!

Comenteaza

RSS
Positive SSL