Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

O călugăriţă a întors toate scaunele la Vocea Italiei - VIDEO

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Emisiuni TV
2,739 Vizionari

Publicitate

Descriere

De-a lungul timpurilor, scena muzicii populare românești ne-a dăruit și ne-a îmbogățit spiritual și sufletește cu mulți artiști de mare valoare, artiști care au devenit ei înșiși tezaur neprețuit al folclorului autentic românesc.
“Am un dar și am vrut să-l împărtășesc cu voi”, spunea sora Cristina Scuccia, în anul 2014, când și-a luat inima în dinți și s-a prezentat în hainele sale monahale la concursul Vocea Italiei, unde a întors la audiția pe nevăzute toate cele patru scaune ale celor din juriu.
Plină de har, talent scenic nu doar prin voce, dar și dans, plină de veselie și modestie, Cristina a cucerit inimile juriului, a ascultătorilor din Italia, dar și din întreaga lume, aceasta înregistrând vizualizări record pe youtube și facebook.


Cristina nu s-a sfiit să aleagă piese rebele din repertoriul lui Cindy Lauper - “Girls just wanna have fun”,  “No One” - a Aliciei Keys, dar și o melodie din Dirty Dancing în semifinală.
Cristina a susținut un duet remarcabil și emoționant alături de Kyle Minogue, cântând împreună cu aceasta melodia “Can’t get you out of my head”.
Cristina Scuccia a fost în echipa rapperului Alessandro Aleotti, cunoscut ca J-Ax, iar ea s-a manifestat pe scenă cu exuberanță și fără inhibiții, demonstrând încă o dată că talentul ne este dăruit de Dumnezeu ca să îl ducem mai departe, să îl dăruim cu încredere și să bucurăm oamenii cu frumusețea care locuiește în fiecare dintre noi. Dumnezeu lucrează prin oameni și prin iubire, iar Cristina ne-a demonstrat asta cu mare talent, sinceritate, naturalețe și frumusețe umană de mare calitate.

Comenteaza

RSS
Positive SSL