Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

O adevarata soferita profesionista si unica din Romania, pe camion de padure.

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
2,714 Vizionari

Publicitate

Descriere

Există în România o șoferiță profesionistă care conduce fără emoții un TIR cu semiremorcă peridoc, destinat transporturilor speciale de bușteni.

Doamna Georgeta este din Brașov și din acest motiv este obișnuită cu drumurile de munte și cu virajele strânse, în pantă sau în rampă, conducând în fiecare zi un autotren cu lungimea de aproape 19 metri.

Deocamdată șoferița din acest videoclip este unică în țara noastră fiind de apreciat pasiunea și curajul cu care practică această meserie destinată bărbaților.

Autotractorul este un MAN cu punte dublă pe spate, bine întreținut și dotat corespunzător în privința efectuării acestui transport special.

Conducerea autovehiculului se face mai ușor prin utilizarea unui ghidaj montat pe volan, asemănător unui mâner, în partea stângă pe linia diametrului orizontal.

Accesoriul a fost conceput anume pentru autovehiculele grele (autocamioane, autotractoare, autobuze și autocare) având ca scop reducerea efortului de manevrare a volanului precum și asigurarea unei stări confortabile pentru șoferi în timpul deplasării.

De aceea nu trebuie să ne mirăm că în acest caz șoferița folosește numai mâna stângă pe volan, însă o face în condiții de siguranță.

Pe drumul care taie muntele trec din sens opus și alți camionagii care recunosc de la distanță mașinile colegilor și se salută în trafic.

Toți șoferii au stații de emisie-recepție pe frecvențe apropiate și pot comunica direct cu firmele de transport dar și între ei la nevoie.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL