Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Noapte bună, iubire!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
26,273 Vizionari

Publicitate

Descriere

 „Noapte bună, iubire!”este o urare minunată care poate fi însoțită de această piesă instrumentală superbă, cu sunete specifice chitarei spaniole.
În original, piesa se numește “Tango”. Este compusă și interpretată de muzicianul Daveed, un artist cu origini în Spania, stabilit în Los Angeles (California) unde și-a înființat propriul studio de repetiții și de înregistrări.
A avut prima sa chitară la vârsta de 12 ani și s-a simțit atras de muzica instrumentală, care poate exprima multe sentimente deși este lipsită de cuvinte.
În trecut a locuit cu familia în diferite țări din Europa și din Asia.
 Așa se explică faptul că majoritatea compozițiilor sale sunt influențate de mai multe culturi muzicale; instrumentele folosite de acesta se îmbină armonios: chitară clasică și chitară electrică, flaut, saxofon, vioară.
Artistul compune și interpretează singur melodiile, cântând pe rând la câte un instrument, după care mixează sunetele sau le suprapune în studioul din L.A.
A produs până acum șase albume: Dreams, Don’t Be Sad, The Healing Garden, Songs Of Beyond, Blessing Of The Sun și Blue Moon.
 În general, muzica lui Daveed este una de meditație, iar multe acorduri sunt preluate din genurile specifice muzicii spaniole, dar și din Orient.
Aproape toate melodiile sale se regăsesc în multe programe de radio din SUA. Compozitorul a fost solicitat să scrie muzica unor generice de emisiuni pentru diferite posturi mari de televiziune, cum sunt CBS și ABC.

Comenteaza

RSS
Positive SSL