Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Nicuşor Micşonie - Cântecul soacrei mari

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
44,468 Vizionari

Publicitate

Descriere

Nicușor Micsoniu este unul dintre interpreții îndrăgiți de muzică populară românească (oltenească), la momentul actual, alături de alți artiști, cum sunt: Valentin Sanfira, Maria Loga, Olguța Berbec, Sanda Argint, Victorița Lăcătușu, Niculina Stoican sau Emilia Ghinescu.

Nicușor Micsoniu este născut în județul DrobetaTurnu Severin (Oltenia) și majoritatea melodiilor interpretate de el sunt de specific oltenesc, mai precis din zona Mehedințiului.

Câteva titluri semnificative din discografia artistului, ce pot fi amintite sunt: "Ia-mă, Doamne, ia-mă", "Așa și-așa", "Mi-a venit ce mi-a venit", "Eu am fată și băiat" sau "Anu` ăsta, Doamne-i bine".

Solistul oltean este cunoscut și pentru cântecele sale de petrecere, interpretate în stilul lui inconfundabil, cu multă voioșie și spirit pozitiv. În acest sens, ca majoritatea artiștilor de gen, și-a creat propriul canal de youtube, care îl ajută nu numai în promovarea muzicii sale, dar și să întâlnească oameni cu preocupări sau interese asemănătoare.

 

Videoclipul de mai sus este, și ea, încărcată pe canalul amintit mai sus (care poartă numele artistului), alături de alte înregistrări, fie ale unor alte videoclipuri ("Așa și-așa", "Taci, muiere, taci" sau "Băieții lui tata"), fie ale unor filmări de la diferite emisiuni televizate sau alte evenimente ("Azi m-am însurat" sau "Mulți ar vrea ca să mă vadă").

Versurile melodiei de mai sus "Cântecul soacrei mari" se concentrează în jurul sentimentului de mândrie, resimțit de orice soacră mare, care ajunge să-și vadă băiatul însurat cu o fată frumoasă, ai cărei părinți sunt oameni buni.

Comenteaza

RSS
Positive SSL