Muzica populara - e-neatza.ro

Nicusor Iordan & Marian Cozma - Lume nu ma imbatrani

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Machedonească Populară
593 Vizionari

Publicitate

Descriere

Despre Marian Cozma știm cu toții că este cântărețul preferat al legendarului Gheorghe Hagi. Interpretul s-a născut pe data de 1 martie 1987, chiar de Mărțișor.

În ciuda traseului profesional, a succesului, a unei vieți de familie împlinite, artistul ascunde o mare dramă în suflet. Acesta a declarat pentru o cunoscută emisiune TV: ”Aveam șase ani când mi-am pierdut mama. A avut o problemă de sănătate și așa i-a fost destinul și s-a prăpădit de tânără. Am câteva amintiri frumoase cu ea când ne făcea baie în albie, când ne adormea, chiar și când ne certa. Aveam doar șase ani când a murit, n-am

conștientizat ce ni se întâmpla tocmai d-aia nu ne-a fost chiar greu, dacă eram mai mari cred că sufeream altfel. Îmi pare rău că nu-mi apare în vise, chiar nu știu de ce n-o visez, mi-aș dori… mă gândesc destul de mult la ea și cred că are foarte mare grijă de mine de acolo, din ceruri. Cred că aș fi fost foarte apropiat de mama. Din ce știu de la tata, eu trebuia să fiu fata lui mama. Înainte nu erau ecografiile Și când a fost gravidă cu mine, mama simțea că voi fi fată, iar când m-am născut mi-au pus numele Marian, dar îmi spuneau Marușca”.

Nicușor Iordan, colegul de scenă al lui Marian Cozma, a fost implicat într-un scandal cu fiica interpretului Aurelian Preda. A declarat că respinge acuzațiile. În 2020, soția sa a adus pe lume o fetiță, Antonia Nicole.

Comenteaza

RSS
Positive SSL