Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Niculina Stoican si Delia Barbu (duet) - Fratii Advahov - Stai cu doua mandre o data

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
4,687 Vizionari

Publicitate

Descriere

Niculina Stoican și Delia Barbu sunt două stele ale folclorului mehedințean. Cele două excepționale artiste se completează reciproc într-un duet de excepție, o melodie cu mesaj umoristic, ”Stai cu două mândre o dată”.

Niculina Stoican interpretează într-o manieră tinerească, accelerată, ținând pasul cu ritmul alert al orchestrei care o acompaniază. Îndrăgita interpretă are un joc de scenă deosebit. Ea este filmată într-o curte țărănească tipică, jucând și interpretând în același timp. Niculina Stoican este apreciată pentru voce, cântece, manieră originală de interpretare, melodia fiind de joc și voie bună. Niculina Stoican este succesul oricărei petreceri unde artista cântă sau unde se ascultă melodiile sale.

Interpreta de muzică populară Delia Barbu are o voce și un joc de scenă deosebite. Ea se completează reciproc cu Niculina Stoican, vocea gravă a acesteia fiind completată de vocea ușor mai înaltă a Deliei Barbu.

Cele două interprete cântă despre dragostea pentru femeia scundă și femeia înaltă, ambele știind să fie drăgăstoase în felul lor.

Melodia ”Stai cu două mândre o dată” poate fi ascultată la petreceri, la concerte, în intimitatea locuinței, fiind o melodie cu mesaj vesel, dar din care poți să tragi învățăminte. Bărbatul poate iubi două femei dacă are minte și are capacitatea de a susține relațiile fără a fi „deconspirat”.

Coloana sonoră a acestei melodii este asigurată de un grup de profesioniști ai genului, cel al Fraților Advahov, care folosesc intrumente populare tradiționale: vioara, țambalul, acordeonul, trompeta, taragotul, clarinetul, fluierul, naiul, chitara.

Melodia este un mare succes folcloric, poate unul dintre cele mai reușite duete feminine, ale stelelor folclorului mehedințean și oltenesc, Niculina Stoican și Delia Barbu, iar pentru ca diamnatul să fie pe deplin șlefuit, avem parte și de interpretarea deosebită a Fraților Advahov.

Comenteaza

RSS
Positive SSL