Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Nicu Paleru și Emilia Ghinescu - Bărbate-ai îmbătrânit!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
106,667 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Soliștii Nicu Paleru și Emilia Ghinescu cântă în duet la multe nunți sau evenimente private. Deși se bucură de apreciere cântând împreună, fiecare își dorește să urmeze și o carieră solo.

 Atunci când cântă împreună, aleg mereu melodii vesele, de joc și de voie bună. Îi puteți urmări în videoclipul piesei “Bărbate-ai îmbătrânit ”, unde versurile sunt scrise sub forma unui dialog amuzant între soț și soție. Soția îi reproșează soțului că, deși a îmbătrânit, nu renunță la vechile plăceri: băutura și mândrele.

 În replică, soțul îi spune soției că trebuie să se roage pentru sănătatea lui, deoarece el este cel care aduce banii în casă.

 În această manieră sunt realizate și textele celorlalte melodii marca Paleru & Ghinescu.

 Cei doi au lansat multe albume apreciate de public: “La nuntă cu Nicu și Emilia” - editat în cinci volume, “Familia petrecăreață”, “Petreceți cu Nicu și Emilia”, “Nunta românească”.

 Alte piese interpretate de Nicu Paleru și Emilia Ghinescu, nelipsite la nunțile din Muntenia sunt: “Pune mielu’ la proțap”, “Ori nevasta, ori paharul”, “Beau și-am să mai beau”, “Nu e naș ca nașul mare”, “Așa-i dragostea furată”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL