Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Nicu Paleru şi Adriana Ochişanu – Măi, nevastă, ce mai vrei?

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
22,687 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Nicu Paleru s-a născut în Piteşti, judeţul Argeş şi este unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică de petrecere, populară şi manele din România. Tatăl său cânta la acordeon, iar mama sa iubea muzica folclorică. Talentul l-a moştenit, aşadar, din familie. Este absolvent al Şcolii Populare de Artă din Piteşti – secţia canto – muzică uşoară. A participat pentru prima dată la un festival în Arad, “Laleaua de Aur”.

 A colaborat cu artişti consacraţi ai aceloraşi genuri: Maria Cârneci, Jean de la Craiova, Irina Loghin, Florin Peşte, Ionuţ Dolănescu, Benone Sinulescu, Nelu Miron, Florin Petrescu, Emilia Ghinescu şi mulţi alţii.

 A înfiinţat primul studio de înregistrări din Piteşti, iar din anul 2000 a început să cânte muzică de petrecere, primul album care l-a făcut celebru fiind “Eu beau vinu’ cu borcanu’ vol. 1-5”

 Adriana Ochişanu este o moldoveancă frumoasă şi talentată, nora maestrului Nicolae Botgros. Pe lângă muzică, are o pasiune pentru motoare, mai ales pentru marca Toyota. Aşa cum spune şi ea, este o fire romantică, visătoare, artistică. Este de părere că un artist ar trebui să se reinventeze mereu şi să aibă tact, să ştie când şi cu ce să apară în faţa spectatorilor.

Comenteaza

RSS
Positive SSL