Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Nicu Paleru - Nuntă, mare nuntă

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno Lăutărească
1,893 Vizionari

Publicitate

Descriere

„Am pus muzica pe primul plan, iar acum este viaţa mea...” - Nicu Paleru
Nicu Paleru este unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică de petrecere din România, care în aproximativ 20 de ani de carieră muzicală, a înregistrat mai mult de 100 de albume, acest lucru fiind posibil datorită pasiunii și dăruirii sale față de scena muzicală, dar și a faptului că este foarte iubit și apreciat de fanii săi, un public de toate vârstele. Când spunem Nicu Paleru, nu ne putem gândi decât la voie bună, petrecere și veselie. Asta ne transmit toate melodiile sale, dar și atitudinea lui ca artist.
Deși pe plan profesional toate i-au mers strună, în viața personală, Nicu nu a fost mereu foarte fericit. Când era tânăr a fost îndrăgostit de o fată, căruia îi trimitea

 

bilețele, dar cu care nu a vorbit niciodată, iar mai apoi, după mulți ani de căsnicie, a divorțat, aceasta atrăgând după sine multe probleme din partea fostei soții.
Nicu spune într-un interviu, că de multe ori și-ar dori să fi fost un om normal, anonim, să aibă parte de liniștea pe care o găsește când merge la pescuit, de iubire necondiționată și o viață care să nu fie mereu sub lumina reflectoarelor. Totuși, deoarece iubește muzica, el nu regretă nimic și tot ce face, dedică publicului său.
Ca să nu se dezică de talent și dăruire, Paleru a lansat anul acesta, în 2018, un nou album: „Mamă scumpă și miloasă”, album din care face parte și melodia „Nuntă, mare nuntă!”, o melodie plină de voie bună și ritm a la Paleru!

Comenteaza

RSS
Positive SSL