Muzica populara - e-neatza.ro

Nicu Paleru & Marian Cozma - Muncesti omule o viata

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
287,671 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Marian Cozma și Nicu Paleru interpretează în duet melodia “Muncești omule o viață”.Cei doi soliști au o experiență bogată în viața artistică.Deși este mai tânăr, Marian Cozma a devenit cunoscut prin aparițiile sale pe piața muzicii populare și lăutărești cu formația proprie “Marian Cozma Band” la nunți, botezuri și evenimente particulare dar și în diferite ocazii alături de soliști consacrați.

 Argeșeanul Nicu Paleru interpretează melodii de petrecere și de voie bună fiind însoțit de instrumentiștii din formația sa cu care realizeză și numeroase înregistrări în studioul audio propriu din Pitești, o adevărată casă de producție.

  Chiar dacă în tinerețe a cântat muzică ușoară după care a cântat manele și muzică populară, Paleru și-a schimbat de câțiva ani stilul și interpretează acest gen de muzică de petrecere, lăutărească, bine apreciată de public.Vocea sa se adaptează diferitelor genuri muzicale spre deosebire a alți cântăreți care se încadrează într-un anumit stil.

 Solistul este apreciat și de colegii și colaboratorii săi.La moartea cântăreței de manele, Denisa Răducu, cei prezenți au remarcat o coroană mare cu flori albe, confecționată în formă de cruce.

 Coroana aceasta era trimisă de Nicu Paleru și de soția sa, Cristina, ca un ultim gest pentru cea care a fost Denisa.

Comenteaza

RSS
Positive SSL