Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

NICU PALERU - Eu beau vinu' cu borcanu'

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
18,806 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Piteșteanul Nicu Paleru este renumit pentru melodiile de petrecere și pentru muzica de acest gen pe care o cântă la nunți și la evenimente private.

 Una dintre melodiile la care ne referim este “Eu beau vinu’ cu borcanul”.

 Chiar dacă nu vă vine să credeți, solistul a cântat la începutul carierei sale muzică ușoară pe scena la festivalul “Laleaua de Aur” din Arad.

În anul 1985 a înființat formatia INEDIT după care cântat cu formația

RECORD din Târgoviste.

 

 S-a dedicat ulterior muzicii populare și de petrecere.Colaborează cu mulți artiști din industria muzicală: Nelu Miron, Maria Cârneci, Florin Petrescu, Florin Pește, Irina Loghin, Jean de la Craiova, Ionut Dolănescu, Benone Sinulescu si altii.

 

 A înființat primul studio audio din Pitești, iar din anul 2000 s-a dedicat muzicii de petrecere pentru care a avut o inspirație mai mare, dovadă numeroasele sale albume.

 

  În acest sens colaborarea lui s-a extins prin realizarea și înregistrarea unor melodii în duet cu Stana Izbasa, Adriana Antoni, Emilia Ghinescu. Melodia si albumul care i-au adus faima au același titlu: “Eu beau vinu' cu borcanu' vol. 1 – 5”. Alte albume cunoscute sunt “Vinu' lu' Paleru”, “La șprit cu Nicu Paleru”, “La nuntă cu Nicu si Emilia”, “Lacrimi de părinti” cu Adriana Antoni.

Comenteaza

RSS
Positive SSL