Muzica populara - e-neatza.ro

Nicu Paleru - Bate ceasul, bate!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno Lăutărească
43,242 Vizionari

Publicitate

Descriere

Drumul vieții lui Nicu Paleru nu a fost întotdeauna presărat cu petale de trandafir. Înainte de a deveni un artist renumit, acesta nu s-a ferit de meseriile de jos, ci din contră, a avut multe meserii grele înainte de a profesa ca artist. A lucrat ca manipulator la un depozit, zugrav, dar în final muzica a venit ca o salvare de la Dumnezeu, ce l-a ridicat de jos. Astfel, a decis să se dedice în totalitate acesteia. A urmat cursuri de canto – muzică ușoară, a cântat o vreme muzică ușoară, s-a lansat în

manele, iar în prezent cântă muzică de petrecere. O viață plină de schimbări. A început să lucreze de la vârsta de 20 de ani, când un adolescent obișnuit nici nu s-ar gândi la așa ceva. A fost manipulant, apoi zugrav, pentru a-și croi destinul și a face rost de bani. A cântat și când era în armată.
Nicu Paleru s-a născut pe data de 23 aprilie 1973 la Pitești. În anii ’90 a început să cânte manele, iar la începutul anilor 2000 a atins culmile succesului, prin participarea la un show televizat dedicat acestui gen muzical. A fost întotdeauna unul dintre cei mai solicitați și iubiți artiști de la noi.

Comenteaza

RSS
Positive SSL