Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

NICU PALERU – Micii și berea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
3,544 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Nicu Paleru este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreți români de muzică de petrecere. S-a născut pe 23 aprilie 1973 în Piteşti, judetul Argeş, într-o familie de oameni pasionați de muzică. Tatăl său cânta la acordeon, iar mama sa iubea romanţele şi cântecele populare, transmiţându-i fiului lor această dragoste. A absolvit cursurile Şcolii Populare de Artă din Piteşti, secţia canto-muzică uşoară și a urcat pe scenă, pentru prima oară, la Festivalul “Laleaua de Aur” din Arad.

  A colaborat și a lansat diferite albume alături de artiști precum: Stana Izbaşa, Adriana Antoni, Emilia Ghinescu. Albumele și melodiile care l-au făcut celebru sunt: “Eu beau vinu' cu borcanu' vol. 1 – 5”, “Vinu' lu' Paleru”, “La şpriţ cu Nicu Paleru”, “La nuntă cu Nicu şi Emilia”, “Lacrimi de părinţi” cu Adriana Antoni şi altele.

           "La noi orice zi e sărbătoare,
           Chiar dacă avem sau nu bani în buzunar;
           Dacă este băutură si mâncare,
           Românul se distrează până moare.”

 Acestea sunt doar câteva dintre versurile piesei "Micii și berea". Este una dintre cele mai apreciate și ascultate melodii de la petrecerile românilor. Are pe canalul de youtube 169.176 de vizionări din partea fanilor săi. Fericirea înseamnă să trăim clipa, să lăsăm deoparte planurile, strictețea, socotelile plicticoase. Urmează-ți pornirea de moment şi sparge rutina alături de Nicu Paleru!

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL