Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Nicole Cherry - Cine iubeşte (Official Video)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
2,846 Vizionari

Publicitate

Descriere

Piesa “Cine iubește” a fost lansată anul acesta, iar Nicole Cherry interpretează în videoclip rolul unei fete care a suferit o mare dezamăgire în dragoste.Melodia a fost realizată de echipa Fly Project iar scenele video au fost surprinse în diferite locuri pe Litoralul românesc la Mării Negre.
Solista mai are o colaborarea eficientă în acest an care a dus la realizarea unei noi melodii, “Se poartă Nicole vara asta feat Connect-R”.
Pe numele adevărat Nicoleta Janina Ghinea, tânăra a început cariera muzicală în anul 2013 când s-a lansat cu piesa “Memories” care a atras interesul multor fani pe internet, dacă ținem cont numai de cele treizeci de mii de like-uri.

Genurile preferate sunt reggae și pop.Videocliurile pieselor de până acum au fost filmate de Alex Ceaușu.
Nicole este la începutul carierei sale dar majoritatea producătorilor din industria muzicală românească sunt de părere că “Cireșica”(așa cum o alintă cei din showbiz) are un mare talent.
Artiștii care îi plac în mod deosebit și pe care-i ascultă cu plăcere sunt: Andra,  Alex Velea,Antonia,Connect-R,Jessie J, Beyonce și Amy Winehouse.
În perioada 2013-2015, Nicole Cherry a mai lansat următoarele melodii:Yes I Can, Never Say Never,Phenomeno, Vara mea,Fta naivă, Mama noastră, Până vine vineri,Rezervat feat Doddy, Pot eu să te urăsc, Vive la vida.

Comenteaza

RSS
Positive SSL