Muzica populara - e-neatza.ro

Neta Soare - Nu ma dau cum bate vantul

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
516 Vizionari

Publicitate

Descriere

Frumoasa reprezentantă a Olteniei, Neta Soare, a colaborat pentru acest proiect muzical cu ACM Media – Ovidiu Achim (video), orchestra Lăutarii din Chișinău, condusă de inegalabilul dirijor Nicolae Botgros, GS Music Folclor (producător).

Interpreta de muzică populară a apărut prima dată la radio în anul 1982, urmând să lanseze primul album în 1991. Imediat au venit și numeroase premii: Premiul I la Festivalul „Corabia de Aur“, Premiul I la Festivalul „Porţile de Fier“, Premiul II la Festivalul „Floare de pe Bărăgan“,  Premiul II la Festivalul „Argeşule, plai de dor“.

Albumele lansate și iubite publicul larg sunt: Petrecere la români (lansat în 1997), Hai cu noi să petreci iară (lansat în 1999), Cântă, lăutare, cântă (lansat în 2000), Soarele de dimineaţă (lansat în 2002), De băiatul meu mi-e drag (lansat în 2004), Viață lasă-mă așa (lansat în 2007), Am muncit un an întreg (lansat în 2011).

Neta Soare are studii de specialitate în domeniu, astfel că pe lângă Facultatea de Drept pe care a absolvit-o, a mai urmat și cursurile Facultății de Muzică, specializarea Pedagogie Muzicală, dar și Școala Populară de Artă din Craiova.

A susținut de-a lungul timpului numeroase concerte, prin toată lumea. A cântat românilor, dar și celor din SUA, Finlanda, Iugoslavia, Bulgaria sau Australia.

Piese îndrăgite de public: “Omul cu zâmbet pe față”, “Oi cânta cu drag în lume”, “Ai plecat de lângă mine”, “Omule cât ești pe lume”, “De ce să mai fac avere”, “Vinul este leac la toate”, “Ce frumoasă este viața” etc.

Comenteaza

RSS
Positive SSL