Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

NEMURITORII - DESCHIDE USA CRESTINE

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
22,101 Vizionari

Publicitate

Descriere

În 2006,  Constantin Ungureanu,profesor de muzică, compozitor și pe atunci solist de muzică populară la Ansamblul Plaiurile Mioriţei, din Buzău, a decis să schimbe ritmurile și să dea naștere unei trupe de muzică populară altfel. Astfel că, alături de un angajat al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) - Cornel Bănică (37 de ani) şi un inginer CFR - Cristinel Stanciu (33 de ani) a dat viaţă formaţiei Nemuritorii, pe care inițial ar fi dorit să o numească Haiducii.

Nu au putut-o numi așa, deoarece mai există altă trupă cu acest nume, așa că Nemuritorii le vine numai bine ca o mănușă.

Constantin Ungureanu cântă din clasa a IX-a de liceu. A abordat mai multe stiluri, cântând și la chitară solo, chitară bas, la clape, dar „instrumentul” de bază rămâne cel de solist vocal.

Nemuritorii interpretează melodii vechi ale locurilor, pe care au simțit să le reînvie, cucerind inimile românilor de pretutindeni prin concertele și evenimentele internaționale care le organizează sau la acre sunt invitați.

Au avut mai multe hituri chiar și la radio și sunt îndrăgiți de toată lumea. Primele înregistrări le-au făcut la Câmpina, iar primul CD l-au scos în 2007, iar prima melodie a fost „Dacă mă supăr o dată...”, melodie care a făcut fuori încă de la prima audiție a sa de către public.

Nemuritorii au mai multe albume lansate și toate au fost foarte bine primite atât de publicul din țară, cât și de românii din afară. Și nu doar.

În prag de Crăciun, Nemuritorii doresc să vă intre în suflete și case pentru a vă colinda cum doar ei știu, aducându-vă colinda „Deschide ușa creștine”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL