Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Narcisa Băleanu şi Petrică Mîţu Stoian - Drag mi-e să mă duc la munte

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
8,320 Vizionari

Publicitate

Descriere

La începutul lunii noiembrie a acestui an a avut loc a treia ediţie a competiţiei “Vedeta populară”, difuzată pe postul TVR1, în care au fost invitaţi Narcisa Băleanu şi Petrică Mîţu Stoian, acompaniaţi de orchestra “Valahia”, dirijor Marius Zorilă.

Mama Narcisei a fost cea care i-a descoperit talentul. Văzând-o cântând în faţa oglinzii, a dus-o în grabă la Palatul Copiilor din Drobeta Turnu Severin, sperând că de aici va începe cariera sa. Din fericire, aşa a şi fost. Viaţa Narcisei, acum în vârstă de 23 de ani, înseamnă muzică, aşa cum

o defineşte chiar ea: “muzica este vocea lui Dumnezeu”. Îşi doreşte să ajungă în sufletele tuturor şi până în prezent a cântat în mai toate oraşele importante ale ţării şi ale Europei. Prima apariţie televizată a fost la vârsta de 8 ani, tot pe postul TVR1, la emisiunea “Tezaur folcloric”, unde a cântat alături de Niculina Stoican şi Angelica Stoican.

Cât despre Petrică Mîţu Stoian, cuvintele sunt de prisos. Cred că toţi am auzit acest nume. Vecinul de judeţ şi în cazul de faţă şi de scenă al Narcisei, a fost descoperit de Marioara Murărescu, ulterior debutând în aceeaşi emisiune, “Tezaur folcloric”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL