Muzica populara - e-neatza.ro

NANA - Lonely

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
4,780 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cântărețul Nana Kwame Abrokwa s-a născut la 5 octombrie 1968 în Ghana. În prezent, trăiește în Germania unde activează ca rapper și DJ sub pseudonimul de "Nana Darkman" sau "Nana". Spre sfârșitul anilor '90, stilul său muzical a fost caracterizat ca fiind “Euro-rap”.

Multe dintre versurile cântecelor sale, precum "Lonely", vizează latura umană și relaţia cu Dumnezeu sau cu familia. Și în alte melodii, regăsim teme puternice precum rasismul și Holocaustul.

 Nana a ajuns în Hamburg cu mama şi fraţii săi, la vârsta de 10 ani. Zece ani mai târziu, începe să lucreze ca DJ în cluburi de hip-hop.
În 1995, intră in proiectul Darkness alături de Bulent Aris și Toni Cottura . Piesa „In My Dreams” (În visele mele) devine un hit in cluburi, după  care Nana Darkman se decide să urmeze o carieră solo.
 Melodia „Lonely”, lansată ca single, devine cel mai apreciat "euro-cântec rap", fiind câteva săptămâni pe primul loc în topurile europene.

La începutul anului 2001, Nana înregistrează în limba germană cântecul "Du wirst sehen”, iar după trei ani lansează albumul „All Doors In Flight No. 7”.

 În 1988, NANA câștigă unul dintre cele mai importante premii din cariera sa: ECHO - "pentru cel mai bun debut" și "cel mai de succes artist german".

Comenteaza

RSS
Positive SSL