Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Naliny - M-am îndrăgostit

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
33,330 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cântăreaţa de muzică indiană cunoscută sub numele Naliny este, de fapt, o româncă din Galați care a studiat muzica și tradițiile indiene. Se numește Mariana Saleh și a primit din partea Guvernului Indian  o bursă de studii la Institutul de muzică şi dans, din cadrul Universităţii din Pune.

 Naliny a absolvit cursurile de muzică tradițională hindustană, apoi și-a continuat studiile. După ce Mariana Saleh a absolvit, cele două fete ale sale s-au mutat în India și au învățat dansurile populare la o școală particulară.

 Pentru a parcurge toate cursurile Institutului de Muzică și Dans din Pune, este nevoie de cinci ani. Atestatul pe care îl are Naliny, îi permite să predea muzica clasică în instituţii şcolare din India.

 Românca a susţinut recitaluri la două mari sărbători indiene: Naşterea lui Krishna (în august) şi Festivalul Ganesh (ceva asemănător Ramadanului la arabi). A cântat la recepții private și i-a uimit pe indienii care nu știau că este româncă. 

 Repertoriul cântăreței este vast și conține 600 de melodii, de la muzica clasică până la hindipop, hiphop și muzică devoţională.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL