Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mirela Manescu Felea - A batut la usa ta cineva.avi

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzica Crestina
554 Vizionari

Publicitate

Descriere

Mirela Mănescu Felea este o cunoscută solistă de muzică populară din Munții Apuseni. Videoclipul piesei “A bătut la ușa ta cineva” a fost filmat de Claudia Burde în Biserica din Câmpeni Vale și Mânăstirea de la Valea Bistrei.

Mirela s-a născut pe data de 30 iulie 1980 în localitatea Câmpeni din județul Alba. Părinții ei au iubit întotdeauna cântecul popular, mama sa, după spusele artisei, cântând mai bine decât ea, iar tatăl ei fiind pasionat de acordeon. Interpreta a început să cânte la vârsta de 6 ani și s-a bucurat de tot sprijinul familiei, de aceea le mulțumește părinților și Lui Dumnezeu pentru ceea ce i-au oferit. Deși profesia de bază este de economist, Mirela având un master în “Marketing audit și

expertiză contabilă”, solista excelează în ambele domenii. Cele trei albume ale sale poartă numele: “Mamă dragă eu îți cânt” (1997) și “Mâine-i târgu’ la Albac” (2000) – împreună cu Orchestra Crai Nou din Alba Iulia. Cel mai recent album al său, intitulat “Bădiță buchet de flori”, reunește melodii specifice Țării Moților. De asemenea, Mirela Mănescu Felea a câștigat numeroase premii la festivalurile unde a fost prezentă: locul I la Festivalul “Mureș pe marginea ta”, marele premiu la Festivalul “Inimi Fierbinți în Țara de Piatră” etc.

Comenteaza

RSS
Positive SSL