Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mirabela Maria Paveloiu - Te sarut si te iubesc

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
5,364 Vizionari

Publicitate

Descriere

Melodia ”Te sărut și te iubesc” interpretată de către interpreta de muzică populară Mirela Maria Paveloiu reia o temă specifică nu numai folclorului popular românesc, aceea a dragostei dintre o fată și un băiat: ”a venit și clipa-n care mi-ai furat o sărutare... te iubesc și te doresc din suflet îți mulțumesc și din toată inima că ai venit în viața mea”.

Interpreta de muzică populară Mirela Maria Paveloiu are un joc de scenă și o voce inconfundabile. Videoclipul este filmat în cadrul natural, lângă artistă, apărând și un tânăr care interpretează rolul îndrăgostitului. ”De cu zori și pânî-n seară dragostea ta mă înconjoară... în fiecare noapte mă alinți cu mii de șloapte și-mi faci inima să bată cum n-a bătut niciodată” arată faptul că iubita trăiește povestea de dragoste la intensitate maximă.

Coloana sonoră este asigurată de intrumente populare tradiționale: vioara, țambalul, acordeonul etc.


Interpreta de muzică populară Mirela Maria Paveloiu are un talent deosebit și etalează cu mândrie un splendid costum popular românesc.

Melodia ”Te sărut și te iubesc” este o melodie cu un profund mesaj de dragoste care poate fi ascultată la petreceri, la concerte, în intimitatea locuinței, fiind o melodie cu mesaj, mesaj de mulțumire pentru iubitul care îi face iubitei viața frumoasă în fiecare zi.

Interpreta de muzică populară Mirela Maria Paveloiu face parte din tânăra generație de interpreți arătând că folclorul este moștenirea strămoșilor pentru cei de azi și că tânăra artistă dă dovadă de o extraordinară capacitate de autodepășire și de maturitate artistică deosebită.

Comenteaza

RSS
Positive SSL