Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Militarul român, Gabriel Ban, a intrat in CARTEA RECORDURILOR-a murit în accident de maşină

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
2,857 Vizionari

Publicitate

Descriere

 O clipă de neatenție la volanul mașinii poate provoca accidente rutiere grave, indiferent de experiența conducătorului auto.

 Din păcate așa s-a întâmplat cu militarul Gabriel Ban, de la UM 01459 din Medgidia.

 În ziua de 27 iulie, el plecase cu mașina personală spre localitatea Ciocârlia de Sus pentru a ajunge pe Autostrada Soarelui, dar din motive greu de explicat, Gabriel a pierdut controlul autoturismului care s-a izbit violent de un parapet.Deși au fost aplicate toate măsurile de salvare de către un echipaj SMURD, medicii au declarat decesul tânărului în vârstă de numai 32 de ani.

 Gabriel Ban era numit de colegi și de prieteni “Tanchistul” și se mândrea cu faptul că devenise un bun militar de carieră.Ca sportiv, el a stabilit câteva recorduri uimitoare.Era legitimat la Clubul Skandenberg din Medgidia pe care l-a reprezentat cu succes.

  A reușit să execute 450 de flotari in 28 de minute si 48 de secunde într-un stil original, cu mâinile și cu ambele picioare sprijinite pe trei mingi.

  Tehnica sa a fost remarcată în cadrul unui alt concurs national la care a realizat un nou record învingând șase concurenți. Sergentul major Gabriel Ban a executat 72 de flotări în mai puțin de un minut, sprijinindu-se doar pe mâna dreaptă.

   Vechiul record era de 28 de flotări, iar performanța sa a fost omologată la nivel national pentru a intra în “World Guiness Records”. Ultimul său record a constat în executarea a 37 de flotări pe dosul palmelor, cu greutăți de 28 de kg în spinare.

Comenteaza

RSS
Positive SSL