Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mihaita Chis - Melodii din Maramures

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
3,177 Vizionari

Publicitate

Descriere

Maramuresul romanesc este simbol nu doar al satului arhaic, dar si al nostru ca tara, traditii si obiceiuri vechi, inradacinate de sute de ani, de mii de ani, este o lume aparte, ghidata de valori si obiceiuri stravechi, care te face sa crezi ca timpul s-a oprit in loc acolo. Asezarile pitoresti, bisericile de lemn, padurile intinse si dealurile inverzite formeaza un univers rural firesc, fermecator prin simplitatea si traditiile lui. Viata maramuresenilor se desfasoara conform datinilor mostenite din tata in fiu, inca de pe vremuri indepartate, scrise de istorie. 

Muzica populara din Maramures este una din cele mai indragite din aceasta zona a Transilvaniei, iar acest lucru se datoreaza modului in care artistii din zona insufletesc atmosfera si cantecul lor plin de viata.

Maramuresul a dat tarii artisti de mare valoare, artisti frumosi de la trup la suflet, plini de viata si veselie, care sunt indragiti nu doar pentru versurile de pe scena ci si pentru spectacolul pe care-l fac in afara ei sau cel putin in afara timpului in care canta efectiv.

Unul din tinerii artisti care deja a spus foarte mult celor care l-au ascultat este Mihaita Chis, un june frumos, talentat si foarte indragit de iubitorii muzicii de gen. Mereu prezent in evenimentele si specatcolele locale, Mihaita este cunoscut si asteptata de toti maramuresenii, dar nu numai. De curand, in iulie, Mihaita a lansat „Melodii din Maramures”, clip pe care va invitam sa il vizionati si melodie pe care speram sa o ascultati cu drag.Comenteaza

RSS
Positive SSL