Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mihaela Veronica Paveloiu - Din viata mea sa faci parte

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
171 Vizionari

Publicitate

Descriere

Melodia ”Din viața mea să faci parte” cântată de către îndrăgita interpretă de muzică populară Mirela Maria Paveloiu se referă la dragostea dintre o fată și un băiat, ca rezultat al jocului destinului: ”Soarta m-a îndrumat spre tine, ea pe tine către mine, ne-a ales ca să ne pună pentru o viață împreună”.

Interpreta de muzică populară Mirela Maria Paveloiu are un talent interpretativ deosebit. Videoclipul este filmat în cadrul natural, într-un leagăn, pe care îl mișcă un tânăr care joacă rolul îndrăgostitului. Cei doi îndrăgostiți sunt prezentați împreună, tânărul duce lemne pe spinare. Cadrul videoclipului, filmat în codniții excepționale este al satului românesc tradițional. ”O dragoste curată tot de soartă ne-a fost dată...ne-a legat de o iubire ce ne-a duce fericire, din viața mea să faci parte, așa ne-a fost scris în carte” .

Videoclipul interpretei de muzică populară Mirela Maria Paveloiu are o coloană sonoră asigurată de intrumente populare tradiționale: , țambal, acordeon, vioară, trompetă, saxofon etc.

Interpreta de muzică populară Mirela Maria Paveloiu are un joc de scenă impresionant și, de fiecare dată, poartă cu mândrie un splendid costum popular românesc.

Melodia interpretei de muzică populară Mirela Maria Paveloiu” Din viața mea să faci parte” este o melodie cu un mesaj puternic de dragoste care face ca melodia să fie o opțiune pentru a fi ascultată la concerte, petreceri publice sau private.

Interpreta de muzică populară Mirela Maria Paveloiu dovedește cu fiecare melodie că stăpânește pe deplin tainele folclorului și că în ciuda tinereții fizice, dovedește o profundă maturitate artistică.

Comenteaza

RSS
Positive SSL