Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mihaela Runceanu - Fericirea are chipul tău

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
32,709 Vizionari

Publicitate

Descriere

 În anul 1989, regretata cântăreață de muzică ușoară românească, Mihaela Runceanu, lansa melodia „Fericirea are chipul tău”.
 Această piesă a fost compusă de Marcel Dragomir pe un text de Eugen Rotaru.Absolventă a Conservatorului din București, solista a activat mulți ani ca profesoară de canto la Școala Populară de Artă.
 Datorită ei, mulți soliști și soliste au urmat o carieră în muzică.Din nefericire, chiar în anul lansării melodiei din videoclip, cântăreața a fost ucisă în locuința proprie, de un bărbat pe care-l cunoștea.
 Anchetatorii l-au identificat pe criminal, iar acesta a fost judecat și condamnat la douăzeci și cinci de ani de închisoare.

 Motivul crimei stabilit de procurorul de caz a fost jaful.Mihaela Runceanu a fost omorâtă pentru a fi jefuită ulterior.Criminalul a sustras din locuința ei diferite bunuri care erau ușor vandabile: un televizor color, un videocasetofon, o stație de amplificare, un magnetofon și un pick-up cu boxe, cafea, băuturi și țigări străine, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, bijuterii precum și produse cosmetice.
 Nimic nu prevestea acest sfârșit tragic.Cu câteva zile înaintea morții sale, Mihaela Runceanu se bucura de apariția noului  album, "Pentru voi, muguri noi", fără a ști că acesta va fi ultimul din viața ei.

Comenteaza

RSS
Positive SSL