Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mihaela Petrovici - Mă uit în oglindă și mă mir (Video 4K)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
70,321 Vizionari

Publicitate

Descriere

Mihaela Petrovici este o solistă de muzică populară bănățeană, care a văzut lumina zilei în județul Lugoj. De asemenea, este cunoscută pentru concertele și muzica de petrecere pe care o interpretează la diferite evenimente sau cu ocazia sărbătorilor românești.

Pe canalul său youtube și pe facebook, MihaelaPetrovici se face simțită ca o prezență deosebit de agreabilă și cu un simț rafinat pentru tot ce este frumos. Astfel, atenția pentru look-ul său (care implică atât îngrijirea personală, cât și modul în care își asortează costumele tradiționale) nu poate rămâne neobservată.

Din repertoriul pe care alege să-l interpreteze, sunt de menționat îndeosebi câteva titluri, cum ar fi: "Ard-o focu` de răchie", "Suflete pereche", "Trăiesc în locuri străine", "Brâul muierilor", "Măi, bage Ilie" sau "Să fii mamă de fecior".

Videoclipul melodiei de mai sus - "Mă uit în oglindă și mă mir" - este înregistrat și pe canalul youtube personal al artistei, înființat de ceva timp (2016) și unde regăsim, deocamdată, doar două melodii ale artistei.

Orchestrația videoclipului "Mă uit în oglindă și mă mir" este efectuată de către Sebastian Roșca, iar videoclipul este realizat de Ovidiu Achim.

Tema cântecului este lupta continuă a omului împotriva efectelor mai puțin plăcute ale trecerii timpului asupra aspectului său fizic. Astfel, atitudinea pe care solista o propune este una extrem de optimistă: "Multe-n viață am trecut/Nu mă dau cu fir cărunt/Cât am patimă și dor/Nu mă las nici dacă mor."

Refrenul este, și el, pozitiv și cu note de umor: "Mă uit în oglindă și mă mir/Că-mi albește părul, fir cu fir/Sparg oglinda și păru-l cănesc/Că n-am vreme să îmbătrânesc."

Comenteaza

RSS
Positive SSL