Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mihaela Gurău - Nu da Doamne suferinţă

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
123,333 Vizionari

Publicitate

Descriere

Mihaela Gurău este o solistă îndrăgită de muzică populară românească, iubitoare de folclor moldovenesc autentic, a cărui tradiție își propune s-o ducă mai departe, primind încurajarea unui maestru cum este Benone Sinulescu, cel care s-a ocupat de promovarea artistei.

Elevă fiind, în cadrul Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina, Mihaela Gurău a participat la Festivalul anual organizat de M.A.I, unde a fost remarcată de președintele juriului Benone Sinulescu și a câștigat premiul I la secțiunea "folclor".

Mihaela Gurău se evidențiază, prin interpretările pline de sensibilitate și delicatețe, prin care s-a făcut cunoscută, atât în emisiunile televizate, cât și în spectacolele din țară și din străinătate, unde este invitată pentru a susține concerte. De asemenea, solista este, ca mai toți interpreții de muzică de petrecere de la noi, cunoscută și pentru prestațiile live oferite la evenimente și petreceri.

 

Videoclipul melodiei de mai sus - "Nu da, Doamne, suferință" - este încărcat pe canalul youtube al artistei, înființat în 2008 și pe care se regăsesc majoritatea cântecelor din repertoriul său. Foarte multe dintre creațiile alese spre a fi interpretate sunt dedicate zonei din care provine artista, și anume județul Bacău: "Coragheasca din Bacău", "Ca pe la Onești" sau "Ca moldoveancă nu-i nimeni".

Videoclipul melodiei "Nu da, Doamne, suferință" este realizat de casa de producție IJAC MUSIC STUDIO, în acompaniamentul Orchestrei "Lăutarii" din Chișinău, dirijate de maestrul Nicolae Botgros.

Versurile, compuse de Mariana Honceru transmit un mesaj pe cât de autentic, pe atât de trist, referindu-se la durerea resimțită de copiii rămași fără mamă, care este silită să muncească printre străini, pentru a-i putea întreține.

Comenteaza

RSS
Positive SSL