Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mihaela Gurău - Mama-i glas de înger sfânt

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
5,337 Vizionari

Publicitate

Descriere

Despre Mihaela Gurău, nu putem scrie decât cu drag și admirație pentru talentul și ascensiunea sa în lumea muzicii populare ca artist tânăr. Deși actualmente este polițist, Mihaela își unește cu succes cele două pasiuni ale sale, muzica și meseria de polițist, cântând de multe ori îmbrăcată în uniformă, în cadrul festivităților M.A.I
Mihaela este o artistă născută pe plaiuri moldovenești și anume în Onești, oraș binecuvântat cu nașterea multor artiști și gimnaști de marcă a României. Mihaela s-a născut în anul 1985, pe 20 ianuarie. A debutat la grădiniță, a continuat apoi la petreceri, pe scene și alături de Ansamblul Ciocârlia, la propunerea marelui și consacratului Benone Sinulescu care o apreciază și o ia sub aripa sa protectoare.
De-a lungul timpului, prin naturalețea sa, prin sensibilitate și timbru deosebit de plăcut, Mihaela Gurău ne cucerește constant și ne umple sufletele cu folclor interpretat într-un mod autentic.

Publicitate


Mihaela a început să studieze muzica prin clasa a IV-a, urmând cursuri de pian cu profesorul Eugen Bertea. După trei ani în care a eșuat cu pianul, deoarece nu era ceva cu care inima ei să rezoneze, a început ca solistă vocală. A ajuns în București în 2005.
Piesa care a ajutat-o să aibă o ascensiune rapidă pe scena muzicii populare, a fost „Are mama un fecior”, iar piesele care sunt cele mai des cerute și iubite de public sunt  „Măritată nu-i ușor” și  „Mama-i glas de înger sfânt”.
Mihaela a lansat trei albume, are mai multe colaborări cu maestrul Botgros, Nicu Datcu și Cristina Spătar.

Publicitate

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL