Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mihaela Gurău-Când ai o fată în casă

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
3,720 Vizionari

Publicitate

Descriere

O altă artistă valoroasă, pe care ne-o dăruiește Moldova noastră cea dulce, este Mihaela Gurău, născută în Onești, județul Bacău, într-o frumoasă zi de iarnă, pe 20 ianuarie 1985, când în ferestre se simțea miros de gutui, iar în casa părintească o mare fericire.
Mihaela este o dovadă incontestabilă a faptului că generația tânără poate și duce folclorul românesc mai departe cu mult talent și dăruire, oferindu-ne prilej de mare bucurie sufletească, deoarece un popor fără folclor este un popor lipsit de identitate.
Mihaela Gurău, recunoaște că o altă dragoste a vieții este cea de polițist. Cred că toți am visat asta în copilărie, nu? Ea a făcut Liceul de Muzică “George Apostu” din Bacău, terminând la secţia canto popular, apoi a urmat cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina, Facultatea de Drept și apoi cea de Muzică la secția “Pedagogie Muzicală”.

Publicitate


Mihaela a cântat prima oară la grădiniță, melodia „Hai bordei”, iar azi, are în repertoriu multe melodii care s-au legat de noi și pe care le ascultăm cu drag.
Mihaela a fost descoperită, susținută și promovată și de Benone Sinulescu, pentru care are un deosebit respect și ca artist și ca om, la propunerea acestuia, ajungând să facă parte din Ansamblul Ciocârlia.
Piesa „Când ai o fată în casă” face parte din albumul „Ca moldoveanca nu-i nimeni” și a fost lansată în anul 2016.

Publicitate

Comenteaza

RSS
Positive SSL