Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mihaela Gurău - Ca moldoveanca nu-i nimeni

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
26,120 Vizionari

Publicitate

Descriere

Mihaela Gurău este interpreta de muzică populară românească din Moldova, care are în repertoriul sau melodii cu specific zonal.

Este originară din municipiul Onești, județul Bacău, iar pe 20 ianuarie 2017 a împlinit 32 de ani. În acest videoclip cu imagini superbe , filmat in Orheiul Vechi, din Rep. Moldova, zona recunoscuta pentru frumusetile naturale, solista interpretează piesa “Ca moldoveanca nu-i nimeni” fiind acompaniată de renumita orchestră “Lăutarii” din Chișinău condusă de maestrul dirijor Nicoale Botgros.

Talentul tinerei soliste este susținut de carisma personală și de o bună interpretare a melodiei cu versuri rostite “ în dulcele grai moldovenesc”. Mihaela Gurău a absolvit Liceul de Muzică “George Apostu” din Bacău, secţia canto-popular dar și Școala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina fiind încadrată la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor interne, desfasurandu-si activitatea alaturi de membrii Ansamblului Artistic “Ciocârlia”.A continuat studiile la Facultatea de Drept dar este și absolventă a Facultății de Muzică având masteratul în “Artă Muzicală”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL