Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Michael Jackson - They Don't Care About Us

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
4,595 Vizionari

Publicitate

Descriere

Regele american al muzicii pop, Michael Jackson, a lansat în anul 1995 un dublu-album, numit "HIStory", al cincilea din cariera sa de solist.
În afara pieselor noi, albumul conținea și o selecție cu cele mai bune hit-uri din cariera de până atunci.Piesa "They Don’t Care About Us" a atras atenția în timpul unui turneu realizat în întreaga lumea, care a durat aproape doi ani și a fost foarte obositor.

 În acea perioadă, Michael Jackson era în plină glorie și nu simțea efectele negative ale multiplelor operații suferite în clinicile de chirurgie plastică și reparatorie.Astfel în 1997 editează un album remix, intitulat "Blood on the dance floor" care avea și cinci melodii noi legate de filmul de 38 de minute „Ghosts".
Cântăreț, dansator și compozitor, artistul a interpretat în acest film, cinci roluri diferite fiind ajutat și de tehnicile speciale de filmare și de montaj.Pe numele său complet, Michael Joseph Jackson, solistul a avut o carieră prolifică și a fost numit pe bună dreptate “superstarul muzicii pop americane”.
Din nefericire, a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în locuința sa din Los Angeles-California, după ce a luat o doză prea mare de medicamente.

Comenteaza

RSS
Positive SSL